Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(145917)

Ovlivňování reality 1-5

Pripravujeme   Dotlač   4.9.2024

Ovlivňování reality 1-5

Autor: Zeland Vadim
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Cvičenie (tel., mentálne), Vesmír, Psychológia motivačná

ISBN: 978-80-8100-629-6
EAN: 9788081006296
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 540 strán, 160 x 235
Rok vydania: 2020, 2024


Pôvodná cena: 23.99 EUR
Naša cena: 21.59 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 2.40 EUR
Popis knihy:

Táto praktická filozofia umožňuje čitateľovi vziať svoj život do vlastných rúk a stať sa moderným zasvätencom s obrovskou tvorivou mocou.
Žijeme vo vesmíre, kde paralelne existujú rôzne možnosti. Vedomým zámerom dokážeme ovplyvňovať, ktorá z rôznych potenciálnych možnosti sa stane našou realitou, našimi zážitkami. To sa týka nielen výsledkov plánov alebo udalostí, ale aj vzťahu iných ľudí k nám.
Podstatné je osvojiť si nový pohľad na usporiadanie sveta, pochopiť zákonitosti a súvislosti, ktoré určujú, čo sa deje. Ak ich poznáme, chápeme a dodržiavame, stávame sa pánmi svojho života a svojej vlastnej skutočnosti. Tieto zákony si vyžadujú dôsledne pristupovať k životu a ku všetkému, čo nám prináša, s pokorou, odstupom, prijímaním, neodsudzovaním a v neposlednom rade aj s humorom.
Cieľavedomé formovanie skutočnosti - pohybovanie sa po nekonečnom priestore možností - nazýva Vadim Zeland "transurfing".

Tí, ktorí sa dajú poučiť a začnú tento prístup aplikovať, zažijú, ako  sa im skutočnosť doslova mení pred očami – ľudia sa k nim začnú správať milo a ústretovo, dvere, doteraz beznádejne zatvorené, sa začnú otvárať, sny a túžby sa začnú spĺňať. No ešte krajší jako splnený sen je pocit slobody a detského vzrušenia, ktorý sa vás zmocní, akonáhle zistíte, že naozaj dokážete žiť ako strojcovia vlastného osudu, a nie ako bezmocné bábky, s ktorými si život kruto zahráva.


Ukážka z knihy:
Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:


Vypredaný titul:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti:

Ďalej doporučujeme: